Etusivu PalvelutTapahtumatKesäkonsertitKesäkonserttien esiintyjät
Palvelut
Valitse taso

Kesäkonserttien esiintyjät

lprkesakonsertitband.jpg

 

Kesällä 2016 satamatorilla, kauppatorilla ja Joutsenon torilla esiintyvät ryhmät


Cupcakes

CupCakes on 6-henkinen lappeenrantalainen bilebändi. Ohjelmistossamme on kansainvälistä ja kotimaista pop- ja rockmusiikkia menneiden vuosikymmenten menobiiseistä tuoreimpiin listahitteihin. Kahden upean naissolistin taustalla soittaa lauluvoimainen kvartetti, joten yhtyeeltä voidaan kuulla sopivan hetken tullen myös a cappella-laulua. Yhteystiedot: pia.leppanen@gmail.com

Carpe Diem

Carpe Diem on lappeenrantalainen tasokas viihdekuoro, jolla on aina hyvä meininki.  Kuoro koostuu kaikenikäisistä naisista ja miehistä, jotka nauttivat viihdemusiikin rytmeistä ja sävelistä. Kuoroa johtaa Nadja Härkönen.
Yhteystiedot: titta.johanna@hotmail.com

Ratsuväen perinnesoittokunta

Orkesteri esiintyy perinteisessä ratsuväen asussa vuosimallia 1922, joka tunnetaan myös nimellä luurankotakki ja hurmahousut. Soittokuntaa johtaa lappeenrantalainen Antti Hirvikallio, joka toimii myös Ratsuväen Perinnesoittokunta ry:n puheenjohtajana. Tänä vuonna orkesteri viettää 25-vuotisjuhlavuottaan. Yhteystiedot: antti.hirvikallio@gmail.com

Karjalan Harmonikkaorkesteri

40-vuotis juhlakonsertti Karjalan Harmonikkaorkesterilla on sunnuntaina 2.10.2016 Kulttuuritalo Virrassa Imatralla. Karjalan Harmonikkaorkesterissa on 16 harmonikkaa. Laulusolisteina toimivat Jonna Kuivalainen ja Jari Hulkkonen. Orkesterin johtajana toimii Pasi Suikkanen, joka sijoittui Kultaisessa Harmonikassa vuonna 1994 toiseksi. Yhteystiedot: matti.ovaskainen@pp.inet.fi

Tanssiorkesteri Sarastus

Tanssiorkesteri Sarastus soittaa vanhaa ja vähän uudempaakin tanssimusiikkia.
Yhteystiedot: liisa.k.kaarna@luukku.com

Trio H-hetki

Trio H-hetki on orkesteri, joka soittaa tanssimusiikkia. Ohjelmistoon kuuluvat niin valssit, tangot, foksit, humpat, jivet, rockit kuin myös polkat ja jenkat; musiikkia kuusikymmenkuvun rautalangasta tämän päivän iskelmään). Yhtyeen jäsenillä on pitkä kokemus viihteen alalta, ja yhteisiä soittovuosiakin on kertynyt parikymmentä. Yhteystiedot: hannuraiha@gmail.com

Royal Sailing Club

Royal Sailing Club esittää monipuolisen hitti kavalkadin 60-90- luvuilta The Beatlesin, Dire Straitin, ZZ topin tuotannosta, aina Suomipopin klassikoihin saakka, kuten Eppu Normaali- tuotantoon. Yhteystiedot: rsc.bilebandi@gmail.com

 

Trio Kimarat

Soitamme perus iskelmiä eri tilaisuuksissa.
Yhteystiedot: hrjk@luukku.com

HappyDays

Yhtye esittää vauhdikkaampaa ja rauhallisempaa musiikkia, joka on kuin onnen päivien ohjelmasta.
Yhteystiedot: ape1948@gmail.com
Infoa:  https://www.facebook.com/Happy-Days

Lappeenrannan naislaulajat

Lappeenrannan naislaulajat ovat iloisia, hauskoja ja kauniita! Laulamme usein, paljon ja joskus hyvin!

Kuoro on jo vanha ja perinteikäs, yli 60 vuotta. Suurin osa laulajistakin on jo miellyttävässä keski-iässä ja isosiskojen pienryhmäläiset jo napakassa eläkeiässä.
Yhteystiedot: saara.kononen@gmail.com

Karjalan Laulu-Veikot

Lappeenrantalainen mieskuoro Karjalan Laulu–Veikot on Etelä Karjalan vanhin toiminnassa oleva kuoro.
Miesvahvuus on nykyisin reilut kolmekymmentä laulajaa ja kuoroa johtaa musiikkipedagogi Nadja Härkönen.
Yhteystiedot:  teemu.sopanen@pp.inet.fi

Jazz Memorial Band

Orkesteri keskittyy vanhaan jazziin ja jazz-iskelmään sekä gospelmusiikkiin. Tässäkin orkesterissa on ollut keskeisenä tekijänä “Jazzjäärä” Pauli Niiranen, joka on nyt siirtynyt sivusta seuraamaan orkesterin toimintaa.
Yhteystiedot: oikkonenarto@gmail.com

Duo Pertti Hietamies & Antti Taipale

Petteri Hietamies laulu - Antti Taipale säestys

Ikivihreitä ja klassisia lauluja mm. Olavi Virran hittejä.
Yhteystiedot: anttitaipale1@gmail.com

Lappeenrannan Harmonikkakerho R.y

Jäseniä kerhossa on nykyisellään keskimäärin 30. Yhdistystoiminta käsittää säännöllisten harjoitusten lisäksi esiintymisiä eri kokoonpanoissa. Kerho konsertoi kesäkonserttien sekä tanssisoittojen muodossa ympäri vuoden. Ohjelmisto sisältää pääosin harmonikoille sovitettua vanhempaa sekä uudempaa musiikkia.
Yhteystiedot: rantarita@gmail.com

Lappeenranta Big Band

Lappeenranta Big Band on vanhin suomalainen Big Band. Orkesterin kapellimestarina toimii Ismo Varis. Orkesteri esiintyy myös tilauksesta erilaisilla kokoonpanoilla ja ohjelmistoilla.
Yhteystiedot: ari.hakkinen@infotrade.fi

Montolan Puhallinorkesteri

Montolan puhallinorkesterissa soittaa nykyisin vakituisesti runsaat 20 soittajaa.. Orkesterin ohjelmisto sisältää klassista sinfonista puhallinmusiikkia sekä viihde- ja tanssimusiikkia. Montolan puhallinorkesterin kapellimestarina on vuodesta 2012 alkaen toiminut Inka Puhakka.
Yhteystiedot: anu.koskinen@lprmo.fi

Potero Orkesteri

Orkesterin juuret ovat “Satunnaisten soittajien” sotaveteraanien virkistystoiminnassa. Orkesteri jatkaa yhteistoimintaa sotaveteraanien parissa, mutta keikkoja on eniten nykyisin vapaaehtoistyön palvelukodeissa yms. Orkesteri toimii myös Etelä-Karjalan Wiipuri– seuran kotiorkesterina.
Yhteystiedot: oikkonenarto@gmail.com

Trio Tumma Yö

Trio Tumma Yö on kolmen jämäkän miehen trio. Trio soittaa iskelmää ja tanssimusiikkia laidasta laitaan.

Laulu: Joel Rautio
Koskettimet: Timo Heinonen
Kitara ja joskus myös haitari: Ilpo Lavonen
Yhteydenotot: Joel Rautio 050 355 6239 rautio.joel@gmail.com

Metsien Elvikset

Metsien Elvikset ovat vuoden 1995 tilanteen siivittämänä syntynyt Etelä-Karjalainen orkesteri. Tuolloisesta kokoonpanosta kitaristit ovat niin sanotusti alkuperäisjäseniä. Kokoonpano on ollut 20 vuotta kasassa ja soittajien yhteisikä kolmisen sataa vuotta. Metsien Elvikset soittaa muun muassa häissä, toreilla ja kapakoissa. Ohjelmistoon kuuluu musiikkia laidasta laitaan.
Yhteystiedot: rokki@pp.inet.fi

Lauritsalan Eläkkeensaajat

Lauritsalan Eläkkeensaajien Sekakuoro on aloittanut stemmoissa laulamisen noin vuoden 1990 paikkeilla. Vuotuisia esiintymisiä pidetään Palvelu- ja Vanhustentaloissa, sekä torikonserteissa. Kuoro esiintyy myös seurakunnan eri tilaisuuksissa. Kuoroa ohjaa Tuomo Uski.
Yhteystiedot: pertti.lallo@quicknet.inet.fi

Harry Kiianen Band

Harry Kiianen Band koostuu lappeenrantalaisista pitkänlinjan muusikoista. Ohjelmisto koostuu räväkästä 1960–70 luvun rokista esimerkkeinä Neil Young, Rolling Stones, Status Quo ja Free. Tänä kesänä satamatorilla bändin mukana on myös vierailijoina Hannu Nykter ja Nicole Marina Nemtsova.
Yhteystiedot: harri_kiianen@hotmail.com

Lauluyhtye Hetki

Neljän naisen muodostama Lauluyhtye Hetki rakastaa laulamista. Lauluyhtye Hetken ohjelmistoon kuuluu kotimaisen ja ulkomaisen 50-luvun musiikin lisäksi niin uudempi musiikki, perinteiset naiskuorolaulut kuin hengellisetkin laulut.Tänä kesänä kannattaa pysähtyä hetkeksi Joutsenon torilla torstaina 28.7. klo 11-12 ja Lappeenrannan Satamatorilla klo 18¬-19.
Yhteystiedot: leenatontti75@gmail.com

Niilin Helmet

Niilin Helmet on lappeenrantalainen itämaisen tanssin yhdistys, joka viettää tänä vuonna 15-vuotis juhlavuottaan.Harrastamme itämaista tanssia Kansalaisopiston tunneilla sekä omilla tanssikursseillamme.
Tanssiesityksiämme voi tilata erilaisiin tapahtumiin ja juhliin.
Nettiosoitteesta www.niilinhelmet.fi löytyy lisäinfoa yhdistyksestämme.
Yhteystiedot: info@niilinhelmet.fi

Lenny-yhtye

Uunituore Lappeenrantalaisyhtye Lenny, eli lupaavien entisten nuorten nykyinen yhtye soittaa musiikkia laidasta laitaan, kansanmusiikkihenkisin sovituksin.
Matka voi viedä tanssimusiikista progen kautta jatsiin, tai jonnekin ihan muualle.
Yhteystiedot: piia.kaskinen@gmail.com

Musiikkiopiston Nuoret Harmonikat

Musiikkiopiston nuoret harmonikat on Lappeenrannan Musiikkiopiston 12-14-vuotiaista harmonikkaoppilaista koostuva ryhmä, joka on harjoitellut yhdessä jo useamman vuoden ajan. Ohjelmistossa on yhteisten, kesäisten harmonikkakappaleiden lisäksi sooloesityksiä mm. juhlavuottaan viettävältä Lasse Pihlajamaalta. Ryhmän soittajista useat ovat menestyneet hyvin vuosien varrella valtakunnallisissa Minä soitan harmonikkaa -kilpailuissa.
Yhteystiedot: anu.tylli@pp.inet.fi

TwoStep

TwoStep tanssistudio –
Tervetuloa harrastamaan laadukkaassa opetuksessa, mutta rennossa ilmapiirissä!
Yhteystiedot: twostep@twostep.fi

Kuoromiehet

Kuoromiehet on 32 vuotta aktiivisesti toiminut mieskuoro, joka esiintyy vuosittain useissa erilaisissa tilaisuuksissa ja pitää myös vuosittain oman konsertin eri puolilla kaupunkia.
Yhteystiedot: matti.tuomikoski@elisanet.fi

Kansanmusiikkiyhtye Hauru

Hauru on vuonna 2013 perustettu kolmen nuoren kansanmusiikkiyhtye. Haurun musiikki on tuoretta ja personallista kansanmusiikkia, jossa yhdistyvät perinne ja modernimpi ote. Yhtye ei pelkää rikkoa rajoja tai ihmisten näkemyksiä kansanmusiikista! Haurun muodostavat: Maija Holopainen/ kitara, kantele, laulu, Siiri Laitinen/ viulu, laulu ja Heidi Juvanen/ viulu, laulu.
Yhteystiedot: hauruband@gmail.com

Saimaan Harpistit

Saimaan Harpistit on Lappeenrannassa toimiva, huuliharpun soittoa harrastava ryhmä. Harpistien soittoa voi kuulla ympäri vuoden eri tilaisuuksissa Lappeenrannassa ja lähiympäristössä. Ohjelmisto on monipuolista iskelmä-, viihde- ja elokuvamusiikkia. Kokoonpanoon kuuluu 12 huuliharpun soittajaa ja neljän henkilön komppiryhmä.
Yhteystiedot: markku1himanen@hotmail.com

Rakuunasoittokunta

Rakuunasoittokunta on 34 henkinen maavoimien soittokunta. 1600-luvulle asti ulottuvat juuret kuuluvat edelleen soittokunnan toiminnassa. Rakuunasoittokunta kiertää konserttisaleja, kirkkoja ja kouluja koko Itä-Suomen alueella.
Yhteystiedot: rakuunasoittokunta@mil.fi

Lappeenrannan Karjalakuoro

Lappeenrannan Karjalakuoro esittää karjalaisia lauluja sekä kansanlauluja. Kuoron tarkoituksena on ylläpitää kuorolaulun ja erityisesti karjalaisen musiikin harrastusta. Lappeenrannan Karjalakuoroa johtaa Maria Kuusiniemi, joka toimii myös Lappeen seurakunnan kanttorina. Kuorossa laulaa nykyisin 33 jäsentä: 25 naista ja 8 miestä.
Yhteystiedot:
seppo.kilpia@saunalahti.fi

Tanssiorkesteri Saimaa

Tanssiorkesteri Saimaa soittaa tanssittavaa musiikkia laidasta laitaan rautaisella ammattitaidolla. Se on tällä kokoonpanolla toiminut vuodesta 1999. Orkesteri esiintyy yksityistilaisuuksissa kuten häissä, pikkujouluissa jne.
Yhteystiedot: tanssiorkesterisaimaa@gmail.com

Rajan Nuoret

Nuorisoseura Rajan Nuoret tarjoaa korkealaatuista kansantanssitoimintaa lapsille ja aikuisille. Nykyinen toiminta paneutuu kansantanssin kehittämiseen ja perinteen ylläpitämiseen sekä harrastamisen tukemiseen.
Yhteystiedot: norppa.immonen@gmail.com

Sekakuoro Sointu

Sointu -kuoro on perustettu 1980- luvulla ja on siitä asti laulanut stemmoissa. Laulajia on nyt 8 miestä ja 12 naista. Sointu-kuoro esiintyy vuosittain muun muassa seurakunnan ja yhdistysten erilaisissa tilaisuuksissa sekä tekee vierailuja palvelu- ja vanhustentaloihin. Kuoroa johtaa Teuvo Turunen. Sointu-kuoro esiintyy 14.7 klo 11–12 Joutsenon torilla.
Yhteystiedot: vpaatilainen@gmail.com

Puhallinorkesteri Pyörre

Puhallinorkesteri Pyörre on perustettu 1902 nimellä Lappeenrannan työväenyhdistyksen soittokunta. Orkesteri on saanut nimensä pitkäaikaisen kapellimestarin, Toivo Pyörteen mukaan.Ohjelmisto painottuu etupäässä koti- ja ulkomaiseen viihdemusiikkiin sekä kevyeen musiikkiin. Toki mukana on edelleen marssimusiikkia sekä klassista musiikkia. Yhteystiedot: po.pyorre@gmail.com

 

Kaukaan Laulumiehet

Kaukaan Laulumiehet on 70- vuotias mieskuoro Lappeenrannasta. Jäsenmäärä on noin 45 laulajaa. Kuoronjohtajana toimii Seppo Äikäs. 
Yhteystiedot: pertti.lallo@quicknet.inet.fi

Laulava sydän

Bändimme soittaa Agents tyylillä ja soundilla monipuolista iskelmää ja rajoja rikkoen monipuolista musiikkia. Bändimme koostuu kahden, kolmen tai neljän miehen kokoonpanoista tilanteen mukaan. Biisilistamme koostuu yli 300 kappaleen valikoimasta. Pyrimme täyttämään yleisön toiveet parhaan osaamisemme mukaan.
Yhteystiedot: laulavasydan@hotmail.com

Ajattomat

Kuoro täyttää tänä vuonna 117 vuotta. Joitakin vuosia sitten sekakuoron nimi vaihdettiin LTY:n sekakuoro Ajattomiksi. Kuoron kunniakasta perinnettä ylläpitävät varttuneet naiset, jotka sitkeästi käyvät laulamassa, monet useammassakin kuorossa. Pienessä joukossa on se hyvä puoli, että kaikki pääsevät tasapuolisesti vaikuttamaan lauluvalintoihin.
Yhteystiedot: tellervo.haapasalo-koukku@pp.inet.fi