Etusivu PalvelutTapahtumatBalettigaalaYhteistyökumppanit 2017
Valitse taso

Lappeenrannan Balettigaala 2017 Yhteistyökumppanit

 

Pääyhteistyökumppani:

 

EtSa logo RGB netti.jpg

Etelä-Saimaa on Etelä-Karjalan maakuntalehti. Lehteä ja sen verkkopalveluita julkaisee kaakkoissuomalainen mediayhtiö Kaakon Viestintä Oy, jolla on muun muassa maakunta- ja kaupunkilehtiä, useita verkkopalveluita sekä paino- ja varhaisjakeluliiketoimintaa.

    

Sponsorit:

 

auto-suni_logo_pun_nega_.png

Vuonna 1905 perustettu Suni Oy aloitti autokaupan ensimmäisenä Etelä-Karjalassa vuonna 1927. Tällä hetkellä Auto-Suni on johtava autoliike alueellaan. Edustamme kaikkiaan kahdeksaa eri automerkkiä. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Imatralla, Kotkassa ja Kouvolassa. Jo neljännessä sukupolvessa jatkuvaa perheyhtiötä ohjaavat arvot ovat rehellisyys, ennakkoluulottomuus ja yrittäjyys. Tärkein voimavaramme on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökuntamme.

 

NitroID.png

Nitro ID on brändi-, mainos- ja muotoilutoimisto, jolla on toimipisteet Kotkassa, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Olemme kulmakunnan kovin sparraaja – Haluamme olla toiminnassamme tunnetuin siitä, että kirkastamme asiakkaittemme liiketoiminnallisia tavoitteita ja tuemme niiden saavuttamista markkinoinnin keinoin. Teemme sen olemalla tiiminä timantti – Puhallamme yhteen hiileen ja ymmärrämme yhdessä tekemisen arvon. Ne, jotka tukevat toisiaan, pystyvät mihin tahansa.

 

satama_logo.jpg

Lprint.jpg