isopitkäpakki520.jpg

Tietoa tapahtumaan tulijoille

IKÄRAJA

Tapahtuman ikäraja on 12 vuotta, eli tapahtumaan pääsee, jos on täyttänyt 12 ennen tapahtumaa tai samana päivänä. Emme voi joustaa ikärajassa, sillä se ei olisi tasapuolista kaikille. Iän voi joutua epäselvissä tapauksissa todentamaan, mutta emme vaadi henkilökorttia tai muuta henkilötodistusta kaikilta tapahtumaan tulijoilta. Vastuu ikärajan noudattamisesta on myös huoltajilla: Keskustelettehan lapsenne kanssa siitä, miksei alle 12-vuotias voi osallistua tapahtumaan vielä tänä vuonna.

kaamos_kyltti.jpg
JUOMAPULLOT

Tapahtumaan saa tuoda tyhjän muovipullon. Täysiä pulloja ei saa tuoda sisälle.

PUHALLUTTAMINEN JA PÄIHTEETTÖMYYS

Kaamospuhallus on päihteetön tapahtuma ja kaikki tapahtumaan osallistuvat puhallutetaan ovella. Puhallutuksesta vastaavat järjestysmiehet. Tupakointiin varattuja alueita tai muita tupakointipaikkoja ei ole. Sisällä tapahtumassa esim. wc-tiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty. 

  

ULKOVAATTEET JA LAUKUT

Ulkovaatteet jätetään tapahtumaan tultaessa narikkaan. Reput ja laukut voi jättää narikkaan. Jos et jätä laukkuasi narikkaan, varaudu siihen, että se tarkastetaan. Ulkovaatteisiin ja laukkuihin liittyvissä asioissa noudata narikkahenkilökunnan ohjeita.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, eli sisäänpääsy, narikka, keikkojen katsominen tai toimintapisteisiin osallistuminen ei maksa mitään. Tapahtumassa toimii kioski, josta voi ostaa pientä syötävää ja juotavaa.

Tapahtumassa nuorten turvallisuudesta ja viihtyvyydestä vastaavat täysi-ikäiset vapaaehtoiset, koulutetut järjestysmiehet sekä nuorisotoimen henkilökunta.

kaamospuhallus-NETTI_pieni (1).png

MV-oikeesti-nuorten-asialla-leima-NETTI.jpg