Valitse taso


 • Liput:
  Asiakaspalvelukeskus Winkki
  Lappeenrannan kaupungintalo
  Villlimiehenkatu 1
  53100 Lappeenranta
  puh. 05 616 2220, winkki@lappeenranta.fi
  Avoinna ma-pe klo 9-17
  Konserttipaikalla lipunmyynti aloitetaan tuntia ennen konsertin alkua.

  Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi konserttiin!
  Opiskelijat 6,50 €

  Osta lippu
 • Orkesterissamme on haettavana seuraavat toimet:

  I viulun -,  sellon- ja käyrätorven äänenjohtajan toimi. Toimet täytetään 8.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus alan työehtosopimuksen mukainen. Hakemusten on oltava perillä maanantaina 30.4.2018. Hakemusten perusteella koesoittohakijat kutsutaan koesoittoon.

  Lisätietoa I viulun äänenjohtaja
 • Sinfoniakonsertti Jupiter

  Jupiter -sinfonia on Mozartin viimeinen sinfonia, mutta ylvään veistoksellinen ja puhutteleva kauneudessaan. Kaupunginorkesterin taiteellisena johtajanakin aikanaan toiminut kapellimestari Ari Angervo saapuu johtamaan kokonaisuuden torstaina 19.4. klo 19 Lappeenranta-salissa Peter von Winterin Oktetosta, Aulis Sallisen Barabbas variaatioiden kautta Jupiter -sinfoniaan. Sallisen harmonikkateoksen solistina soittaa palkittu lappeenrantalaistaustainen harmonikkataituri Janne Valkeajoki.
  Lue lisää
 • Saimaa Sinfonietta sukeltaa romanttisiin aaltoihin

  Kevään kohistessa Saimaa Sinfonietta seilaa romanttisilla aalloilla ja sukeltaa romantiikan melodiseen mereen yhdessä kanssasi. Torstaina 26.4.2018 klo 19 Lappeenranta-salissa sinfoniettaa johtaa kapellimestari Erkki Lasonpalo ja solistina soittaa kansainvälinen pianistikomeetta Juho Pohjonen. Ohjelman sävelten synnyinseutuina on Reinin maisemat ja Italia. Ludwig van Beethovenin pianokonsertto nro 5 Es-duuri on keisarillinen ja majasteetillinen säveltäjänsä mestariteos. Felix Mendelssohn puolestaan matkasi Italiassa ja Sinfoniaan nro 4 tarttui raikas Apenniinien elämän valo.
  Lue lisää
 • Vapputanssiaiset

  Vappuna on aika karistaa pölyt tanssikengistä ja avata kesän lähestyvä lavakausi orkesterin rytmittäessä Vapputansseja. Tiistaina vapunpäivänä 1.5. klo 14 kaupungintalon aulassa tanssahdellaan kapellimestari Vytautas Lukočiuksen johdolla ja solistina laulaa Taipalsaaren lahja tangotaivaalle tangokuningatar Maria Tyyster. Kuplivaa menoa ja tanssimusiikkia isolla orkesterilla!
  Lue lisää

Idän pikajuna - Lähtö 17.5. klo 19 Lappeenranta-salista raiteelta 1

Bizarre Bazaar tarjoaa itämaisen musiikin kohtaamisia.Lappeenrannan kaupunginorkesterin Idän pikajuna -konsertissa torstaina 17.5.2018 klo 19 Lappeenranta-salissa pääset hyvin erilaisen ennakkoluulottoman aikamatkan äärelle. Solistina ja johtajana esiintyy klarinettitaiteilija Kari Kriikku, joka on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista klarinettitaiteilijoista. Idän pikajuna puksuttaa Euroopasta Lähi-idän musiikin, klezmerin, turkkilaisen Udmur-musiikin ja arabialaisen musiikin kautta aina Aasian aroille. Kriikku on vieraillut tällä ohjelmallaan menestyksekkäästi mm. Saksassa, Belgiassa, Venäjällä, Ruotsissa ja eri puolilla Suomea. Mukana matkassa ovat myös kitaristi Pekka Nylund, joka soittaa turkkilaista Ud-luuttua ja kitaraa sekä lyömäsoittajavelho Sami Koskela eksoottisine lyömäsoittimineen. Lähde musiikkibasaarin Idän pikajunan matkaan!
Lue lisää