Etusivu KaupunkimmeKansainvälisyysYstävyyskaupungitHaku saksan kielen intensiivikurssille

Haettavana paikka saksan kielen intensiivikurssille Schwäbisch Halliin

Lappeenrannan kaupunki julistaa haettavaksi opiskelupaikan Saksaan, Kaupunkinäkymä Schwäbisch Hallista_Foto_Eva_Maria_Kraiss _ netkoko.jpgSchwäbisch Hallissa sijaitsevaan Goethe Instituuttiin. Saksan kielen intensiivikurssi järjestetään joko 25.9.–20.10.2017 tai 23.10.–18.11.2017 tai 20.11.–14.12.2017. Stipendiaatti voi itse valita näistä ajankohdista sopivimman.

Hakijan tulee olla lappeenrantalainen, vähintään 18 vuotta täyttänyt saksan kieltä opiskeleva henkilö. Stipendi kattaa kurssimaksun, ruokailun sekä majoituksen.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä opintosuoritusote saksan kielen opinnoista pyydetään toimittamaan viimeistään 7.4.2017 kansainvälisten asioiden koordinaattori Kati Korhoselle sähköpostilla kati.m.korhonen@lappeenranta.fi tai postilla Lappeenrannan kaupunki, PL 11, 53101 Lappeenranta. Hakemus voidaan myös toimittaa Asiakaspalvelukeskus Winkkiin Lappeenrannan kaupungintalolle.

Lappeenrannan ystävyyskaupunki Schwäbisch Hall on moderni ja eläväinen 36 000 asukkaan kaupunki ja sijaitsee noin 60 kilometriä Stuttgartista koilliseen. Kaupungissa on paljon vanhoja puisia rakennuksia ja siltoja sekä Kocher-joki, joka virtaa kaupungin lävitse. Pinta-alaltaan Schwäbisch Hall on noin 104 neliökilometriä eli melko paljon Lappeenrantaa pienempi.

Nähtävää kaupungissa on runsaasti. Raatihuoneen torilla sijaitseva Pyhän Mikaelin kirkko on kaupungin sydän. Toinen tunnettu matkailukohde on entinen vilja-aitta Neubau, jota tänä päivänä käytetään konsertti-, teatteri- ja kokoontumispaikkana.

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupunki
Kansainvälisten asioiden koordinaattori Kati Korhonen,
puh. 040 354 2799
kati.m.korhonen@lappeenranta.fi