Valitse taso

Lappeenrannan kaupunki osallistuu WWF:n organisoimaan Earth Hour -tapahtumaan edellisvuosien tapaan. Earth Hour tunti pidetään lauantaina 19.3.2016 kello 20.30 - 21.30. Earth Hour on maailmanlaajuinen kampanja, jossa ihmiset ympäri maapalloa sammuttavat valonsa tunniksi samana päivänä. Kampanja haluaa innostaa ihmisiä toimimaan itse maailman tulevaisuuden puolesta ja ilmastokriisin torjumiseksi. Earth Hourin tavoitteena on vaikuttaa maailman päättäjiin niin, että ilmastonmuutoksen torjunta otetaan vihdoin tosissaan.

wwf_earth_hour_003_FINAL_WEB (1).jpg

Kuvaaja: Aki-Pekka Sinikoski/WWF

Tänä vuonna Earth Hourin teema liittyy vahvasti ruokaan ja sen vastuullisuuteen. Asukkaat, yritykset, kunnat ja muut yhteisöt voivat ottaa osaa Earth Houriin esimerkiksi järjestämällä oman Earth Hour -kynttiläillallisen tai muun teemaan sopivan tapahtuman. Tule siis mukaan maailman suurimmalle kynttiläillalliselle! Sammuta valot, sulje sosiaalinen media ja kutsu kaverisi nauttimaan vastuullisesta ruuasta kynttilänvalossa. Lappeenrannan kaupunki sammuttaa valot mm. vesitornista.

Lappeenrannassa myös yritykset ja yhdistykset ovat jo useana vuotena osallistuneet aktiivisesti kampanjaan. Tänä vuonna kampanjaan mukaan lähteneitä ovat mm:

Lappeenrannan teknillinen yliopisto, The Switch Oy, Lappeenrannan energia Oy, Flowrox Oy, Suomen Karbonaatti Oy, Nordkalk Oy, kauppakeskus Iso-Kristiina, Etelä-Karjalan liitto ja Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä.

Tapahtumaan voi antaa tukeaan myös suoraan WWF:lle http://www.earthhour.fi/osallistu/